Video : Tipsbladet
Serie A

Sampdoria-dansker efter kontraktforlængelse: Udvikler mig hele tiden

Joachim Andersen glæder sig over forlængelsen i Sampdoria, hvor de tror på ham, og han kan udvikle sig.

Danske Joachim Andersen har forlænget sin aftale med Sampdoria, så han nu har kontrakt med klubben indtil 2022.

Det sker efter en periode, hvor han er blevet sat i forbindelse med flere større klubber som Manchester United og Inter.

Men med kontraktforlængelsen bør der nu falde ro på spekulationerne om den unge danskers fremtid, og det glæder Andersen, der føler, at han hele tiden udvikler sig i Sampdoria. Det fortæller han i en pressemeddelelse via kommunikationsfirmaet Geelmuyden Kiese.

- Jeg er rigtig glad for at være i Sampdoria, hvor jeg føler, at jeg hele tiden udvikler mig. Og med kontraktforlængelsen kommer der ro på efter nogle uger med masser af spekulationer.

- Jeg nyder at have trænerens tillid, og den nye kontrakt viser da også, at klubben virkelig tror på mig. Nu ser jeg frem til at udvikle mig endnu mere som spiller i Serie A, som virkelig er en liga på vej frem, lyder det i pressemeddelelsen ifølge Ritzau.

Andersen skiftede i 2013 fra FC Midtjylland til FC Twente, hvor han spillede, indtil han skiftede til Sampdoria i 2017. I den italienske klub har han udviklet sig til en profil og i denne sæson er det blevet til 12 kampe.

Tipsbladet har talt med forsvarstalentets far og bringer fredag en stor og yderst interessant fortælling om forsvarsspilleren, der har succes i det italienske. Du kan købe Tipsbladet, der udkommer sammen med Ekstra Bladet hver fredag.