Bedst og værst: FCK blev pakket sammen af camerounsk monster
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Europa League

Bedst og værst: FCK blev pakket sammen af camerounsk monster

Tipsbladet.dk har set nærmere på Europa League-opgøret mellem Slavia Prag og FC København.

Slavia Prag – FC København 0-0 (0-0)

Kampens bedste:
Slavia Prag:
Michael Ngadeu-Ngadjui er et fysisk monster. Over to kampe har han fuldstændig pillet glansen af FC Københavns offensiv, som mest af alt har lignet U19-spillere sammenlignet med camerouneren. Dame N’Doye er i Superligaen oftest sine modstandere overlegen i det fysiske spil, men mod Ngadeu kommer han til kort. Generelt er Slavia Prags bagerste fire meget solide.

FC København:
Det var ikke nogen stor kamp af københavnerne, men de få gange, hvor der var optræk til chancer, var Rasmus Falk involveret. Alligevel må titlen som FC Københavns bedste på dagen gå til Peter Ankersen, som var overvågen og hurtig i sit forsvarsspil. Derudover havde han den bedste afslutning, som strøg lige forbi stolpen i første halvleg.

Kampens værste:
To FCK spillere faldt i øjnene på grund af deres dårlige præstation, men det var på to vidt forskellige måder. Robert Skov var anonym i lidt over en time, hvor hans få aktioner overhovedet ikke lykkedes. Vi forventer os mere af en spiller, der har været så dominerende i Superligaen. Det andet bud er anfører Carlos Zeca, som slet ikke fik det til at fungere. Hans fejl var langt mere markante på grund af mange dårlige boldtab. Generelt var det ikke en stor kamp for danskerne, hvor Pieros Sotiriou bestemt heller ikke havde en god kamp.

Kampens detalje:
I en af utallige nærkampe i første halvleg mellem FC Københavns angribere og midtstopper Michael Ngadeu-Ngadjui begik Pieros Sotiriou frispark for at rykke i trøjen. Detaljen stod Ngadeu dog for, da han med stor ynde formåede at løfte sit højre ben ti centimeters penge over hovedet på FCK-angriberen, som måler 186 cm i højden.