Video : Tipsbladet
Superliga

Jan Kliments skade værre end ventet: Ude hele sæsonen

Den tidligere Brøndby-spiller Jan Kliment kommer ikke i aktion i denne sæson. Den skade, han pådrog sig mod AaB, er værre end forventet.

Jan Kliment pådrog sig en skade i Brøndbys udekamp mod AaB den 2. april, og siden har den tjekkiske angriber ikke været i kamp. Han er heller ikke længere tilknyttet Brøndby IF, efter hans lejeaftale udløb i sommer. Nu er han tilbage i VfB Stuttgart, hvor han efter planen skulle begynde at træne med igen nu her.

Den plan kan Kliment godt skyde en hvid pil efter. Angriberens skadesforløb har nemlig på ingen måde udviklet sig efter hensigten, og det har blandt andet medført endnu en operation i knæet.

- Efter seks måneder blev det opdaget, at knæet ikke er i orden. Det er ikke så stærkt, som det bør være. Da jeg vendte tilbage til Stuttgart, var meldingen, at knæet absolut ikke var klar, og jeg blev anbefalet endnu en operation, siger Jan Kliment til iDNES.cz og tilføjer:

- Jeg blev meget overrasket, det var et chok. Jeg forstår ikke, hvad der er sket. Hvordan kan knæet blive undervurderet? Der blev ikke taget noget røntgenbillede, men lægen fortalte mig, at det var okay, og jeg troede på ham.

Lægen i Stuttgart trak Jan Kliment igennem en række test og anbefalede herefter den tidligere Brøndby-spiller endnu en operation. Ved nærmere undersøgelse blev det fastslået, at Jan Kliments knæ stadig var helt ødelagt, og dermed blev han altså opereret endnu en gang. Denne operation gør, at angriberen må afskrive indeværende sæson.

- Jeg troede, at jeg ville være klar nu her, men nu venter yderligere et halvt års pause, lyder det fra tjekken.

Jan Kliment nåede at spille 42 Superliga-kampe og score syv mål for Brøndby IF.