Video : Tipsbladet
Generelle

Medie: Real Madrid bekræfter Santiago Solari som permanent cheftræner

Real Madrid skal inden for det næste døgns tid træffe en beslutning om cheftrænerposten. Ifølge ESPN har Real Madrid allerede sendt de nødvendige dokumenter af sted til det spanske fodboldforbund, således at Santiago Solari kan blive registreret som permanent Real Madrid-træner.

Santiago Solari har fået en god start i sit nye job, efter at han for to uger siden blev ansat som midlertidig cheftræner i Real Madrid. 

Madrilenerne var i store problemer, da Julen Lopetegui blev fyret efter 5-1-nederlaget til FC Barcelona. Men efter Solaris ankomst er tingene gået i den rigtige retning for hovedstadsklubben. Senest vandt Real Madrid med 4-2 ude mod Celta Vigo. Solari er nu oppe få fire sejre i fire forsøg.

Ifølge La Liga-reglerne kan en cheftræner kun være midlertidig ansat i to uger, hvilket betyder, at Real Madrid senest tirsdag er nødt til at træffe en beslutning. Og ifølge det spanske tv-program El Chiringuito har Real Madrid nu besluttet sig for at lade Santiago Solari fungere som cheftræner sæsonen ud.

Ifølge ESPN har Real Madrid allerede sendt de nødvendige dokumenter afsted til det spanske fodboldforbund, således at Solari kan blive registreret som permanent Real Madrid-træner.

Solari blev selv spurgt til muligheden for en permanent ansættelse efter søndagens sejr, men undload at svare på spørgsmålet.