Video : Tipsbladet
Landshold

Formstærke Yussuf Poulsen: Ligeglad med mine fejl

RB Leipzigs Yussuf Poulsen imponerer lige nu i det tyske og scorer oven i købet også pænt med mål. De gode takter betyder også, at det er blevet lettere for danskeren at se igennem fingre med sine fejl.

Yussuf Poulsen er stadig kun 24 år, men har allerede spillet 193 kampe for tyske RB Leipzig.

Den danske angriber spiller fast for Leipzig og har gjort det i flere sæsoner nu, selvom han ofte må høre for, at han scorer for lidt - både for Leipzig, men også på landsholdet.

I dette efterår har Poulsen dog været brandvarm. I hele sidste sæson scorede han sølle fem mål i 41 kampe, mens han i de første 19 kampe i denne sæson har fået netmaskerne til at blafre hele ni gange.

Senest lynede danskeren to gange i 3-0-sejren over Bayer Leverkusen i weekenden, og derfor er det ikke overraskende en selvtillidsfyldt Yussuf Poulsen, der møder ind i den danske landsholdslejr denne uge:

- Den største indikation på, at jeg nu er i god form, er, at jeg er ligeglad med de fejl, som jeg ligesom alle andre spillere laver i kampe.

- Når det ikke går godt, så bliver man irriteret over for de små fejl - det gør man ikke, når det går godt, fortæller danskeren til BT.

Yussuf Poulsen står noteret for 34 landskampe og fem mål i den danske landsholdstrøje.