Video : Tipsbladet
Landshold

Yussuf Poulsen: Ikke mange kan lide min spillestil

Den danske angriber Yussuf Poulsen føler sig overbevist om, at mange danskere ikke kan lide den måde, angriberen spiller fodbold på.

Yussuf Poulsen er blevet fast mand på holdkortet i både RB Leipzig og på det danske landshold. Han har indtil videre scoret seks mål i 11 kampe i Bundesligaen, mens han blandt andet blev matchvinder mod Peru ved sommerens VM-slutrunde. 

På trods af sine utvetyde resultater på banen, så føler 24-årige Poulsen sig overbevist om, at hans spillestil ikke er anerkendt af den almene dansker.  

- Det er mit klare indtryk, at ikke mange i Danmark kan lide den måde, jeg spiller fodbold på. Danskerne synes mere Christian Eriksen er den perfekte fodboldspiller, fordi han som spiller er mere lækker at se på end mig. Teknisk, fodboldmæssigt og underholdningsmæssigt er det mit indtryk, at danskerne synes han er den perfekte fodboldspiller, siger Yussuf Poulsen til Ekstra Bladet.

Poulsen er dog vant til kritik, og den preller af. Han skiftede for knap fem og et halvt år siden til RB Leipzig, da de spillede i den tredjebedste række, og her rynkede mange på næsen. Nu er RB Leipzig en storklub i Tyskland og Poulsen er er profil. 

Yussuf Poulsen er en del af det danske landshold, der fredag møder Wales på udebane i UEFA Nations League.