Video : Tipsbladet
Landshold

Chiellini: Jeg er ikke uerstattelig

Giorgio Chiellini mener ikke, at han er uerstattelig for det italienske landshold.

Da Italien tabte play-off til VM over to kampe til Sverige, gjorde Giorgio Chiellini mine til at stoppe på det italienske landshold. Alligevel er han tilbage, og han spiller lørdag aften sin landskamp nummer 100 for italienerne.

- Det har været en drøm, siden jeg var barn. Jeg er ikke uerstattelig, det er der ingen, der er. Ingen er uundværlige, og jeg tror, at træneren er enig, siger den erfarne forsvarsspiller forud på pressemødet forud for Nations League-kampen mod Portugal.

Faktisk er den 34-årige Juventus-spiller den mest scorende landsholdsspiller i den nuværende trup med otte mål, mens Lazio-angriber Ciro Immobile har sværet syv gange.

Italien missede VM-slutrunden, da de ikke formåede at slå Sverige over to kampe, og det er en oplevelse, Chiellini ikke glemmer foreløbigt.

- Det var lavpunktet i min karriere på landsholdet – en kæmpe skuffelse for os alle. Vi var sikre på, at vi ville kvalificere os. De andre tog til VM, og vi tog på ferie. Det var ikke en nem måned, fortsætter italieneren.

Chiellini og resten af det italienske landshold møder lørdag Portugal i Milano i en direkte duel om førstepladsen i Liga A’s gruppe 3 i Nations League.