Video : Tipsbladet
Landshold

Hareide udtager Nørgaard som erstatning for Delaney

David Jensen og Christian Nørgaard er nye ansigter i den danske landsholdstrup forud for kampen mod Irland.

For både Kasper Schmeichel og Thomas Delaney betød et gult kort i kampen mod Wales, at de er i karantæne i kampen mod Irland i Aarhus mandag aften, da de nu har fået to af slagsen. Derfor er der blevet hentet nye ansigter ind på landsholdet.

Fredag kom det frem, at det er David Jensen, der bliver den tredje målmand i truppen, og nu er Fiorentina-spilleren Christian Nørgaard ligeledes blevet indkaldt til truppen. Det fortæller Åge Hareide ved et pressemøde lørdag formiddag.

For både David Jensen og Christian Nørgaard betyder landsholdsudtagelsen, at der er mulighed for at blive til to landsholdsdebuter mod Irland, hvor det dog er ret usandsynligt, at David Jensen kommer i kamp, da holdet i forvejen har Frederik Rønnow og Jesper Hansen i truppen, hvoraf førstnævnte nok spiller kampen.

Derimod er chancerne anderledes for Nørgaard, som skiftede fra Brøndby til Fiorentina i denne sæson, hvor han har fået meget sparsomt med spilletid. Nu er muligheden der altså for, at han kan få græs under støvlerne.

Nu 24-årige Christian Nørgaard nåede at spille 27 kampe for U21-landsholdet.

Kampen mellem Danmark og Irland spilles mandag aften klokken 20.45, og den sendes direkte på Kanal 5.