Portugal sikrede førsteplads med remis i Italien

Portugal vinder Nations League-gruppe efter målløst remis i Italien.

Italien dominerede i store dele af kampen, men det endte uden mål og vinder, da Italien og Portugal tørnede sammen lørdag aften. Dermed sikrede Portugal sig førstepladsen i Nations League A gruppe 3.

Fra kampens start var det tydeligt, at Italienerne skulle bruge en sejr, og de pressede aggressivt på i kampens indledning.

Da der kom lidt ro på opgøret, stod Italien fortsat for det meste, og især Lorenzo Insigne og Marco Verratti viste prøver på deres talent. Det udmøntede sig i flere chancer til Ciro Immobile, men Lazio-bomberen formåede ikke at få sendt bolden i nettet, og efter 45 minutter kunne de to hold gå til pause ved stillingen 0-0.

I anden halvleg fortsatte kampbilledet, hvor Italien dominerede boldbesiddelsen, men Portugal stod godt imod, og de holdt italienerne fra de store chancer.

Derimod kom Portugal til et par fine chance med knap et kvarter igen. Joao Cancelo fandt Joao Mario i feltet, men midtbanespilleren sendte bolden over Gianluigi Donnarummas mål. Kort efter kom William Carvalho også til skud fra kanten af feltet, men Donnarumma var vågen og leverede en pragtredning.

Italienerne leverede et sidste pres til slut, men lige lidt hjalp det. Kampen sluttede uden mål og vinder.

Resultatet betyder, at Portugal har syv point med en kamp, mens Italien har hentet fem point og ikke har flere kampe tilbage. Portugal slutter dermed på førstepladsen i puljen, mens Polen, der har ét point og en kamp tilbage, rykker ned i lag B i Nations League.