Video : Tipsbladet
Landshold

Kroatien-boss: Fodbolden kommer snart hjem

Zlatko Dalic var klar med roser til det engelske landshold, efter Kroatiens 2-1-nederlag søndag eftermiddag.

Den kroatiske landstræner, Zlatko Dalic, kunne se sit hold rykke ud af UEFA Nations League Liga A, da England comeback-sejrede til sidst. Efter kampen var kroaten klar med roser til de engelske sejrherrer.

- De har et meget ungt og meget hurtigt hold, som er meget vigtigt i moderne fodbold. Jeg vil gerne ønske England tillykke med en fortjent sejr og for at kvalificere sig til final four af Nations League. Det kommer hjem, meget snart, sagde Dalic til Sky Sports.

Kroatien bragte sig ellers foran efter pausen, men mod slutningen kommer englænderne tilbage på mål af Jesse Lingard og Harry Kane, og så var det England, der vandt gruppen, mens kroaterne må ned i Liga B.

Ifølge Dalic var det tydeligt at mærke, at hans mandskab var en smule mærket efter den hårdt tilkæmpede sejr over Spanien torsdag aften.

- Det var svært at komme til hægterne efter kampen mod England. Vores trup er ikke så stor. Vi kan være stolte af det, vi har opnået i år, fortsatte den 52-årige landstræner, som måtte undvære Barcelonas Ivan Rakitic på grund af en skade.

VM-sølvvinderne skal forsøge at komme tilbage til Liga A i næste sæson af Nations League.