Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Holland gør arbejdet færdigt i Tyskland

Holland kan med et point på udebane mod Tyskland sikre sig sejren i Nations League-gruppen foran Frankrig.

Klokken 20.45
Tyskland - Holland
2 (Asian + 0,5)
1,95 @Unibet

Tyskland blev sendt ud som nedrykker af Niveau A i Nations League, da Holland fredag vandt med 2-0 over de franske verdensmestre og dermed spillede sig op på seks point i gruppen. Tyskland står med bare et point efter tre kampe og må lade livet i det bedste selvskab - og det efter et 2018, der mest af alt har været et år til glemmebogen for den tyske stolthed. 

Kun en sejr i pointgivende kampe er det blevet til i 2018 - 2-1-sejren over Sverige i VM-gruppespillet. Tyskland har tabt halvdelen af sine i alt 12 spillede landskampe i 2018. Kun fire sejre er det blevet til - de tre kom i venskabskampe. 

Holland er tilbage som et genrejst fodboldhold, der har masser af vind i sejlene. Kun to af nu fodboldkampe er tabt i 2018 - 2-1 ude til de franske verdensmestre i Nations League og en venskabskamp mod England i starten af året. 

Fredag blev det altså til 2-0 hjemme over netop Frankrig, hvilket betyder, at Holland med en uafgjort vinder gruppen, spiller sig videre til EM-playoff og høster en god portion af UEFAs præmiepenge.

I den tyske lejr slikker man sårene efter, at det fredag blev en kendsgerning, at nedrykningen er en realitet, og selv en 3-0-sejr i venskabskampen over Rusland ændrer ikke på, at det gør ondt i den tyske selvforståelse, at slaget er tabt i Nations League, hvor man skal ned på anden klasse. Selv om træner Joachim Löw slår fast, at kampen mod Holland er vigtig i forhold til at komme godt ud af et hårdt år og vise, at holdet fortsat har masser af kvalitet, ændrer det ikke på, at Hollands motivation må være klart størst i denne kamp. 

Nu når VM missede og Holland længe har haltet i forhold til resultater for landsholdet, vil det være en fremragende og opstemt afslutning på 2018 at vinde Nations League-gruppen foran VM-vinderne og så Tyskland. 

Holland henter et point i det tyske og tager førstepladsen.