Stryger og Udinese tager overraskende sejr over Roma

Udinese tog en tiltrængt sejr, da de noget overraksende slog Roma med 1-0. Jens Stryger Larsen var på banen i hele kampen for det sejrende hjemmehold

Det var tre tiltrængte point der kom i hus, da Udinese lørdag eftermiddag tog en vital sejr på 1-0 over storklubben AS Roma. Med for hjemmeholdet var den danske landsholdspiller Jens Stryger Larsen, der huserede på vestrekanten gennem hele kampen.

Gæsterne fra Roma dominerede ellers kampen, og sad især i første halvleg tungt på spillet. Men de helt store chancer udeblev for gæsterne, der dermed ikke fik udnyttet det store overtag i kampens første halvdel.

I anden halvleg kom Udinese bedre med i kampen, og ti minutter inde i anden halvleg udmøntede det sig i et føringsmål. Rodrigo De Paul bragte nemlig hjemmeholdet foran med et flot scoring, hvor han først afdriblede et par Roma-spillere og til sidst bankede bolden i mål forbi en fremadstormende Roma-keeper Antonio Mirante.

Små fem minutter senere var det ved at blive 2-0, da Ignacio Pussetto fik sendt bolden i mål. Men her kom VAR i spil, da dommer Michael Fabbri efterfølgende annulerede målet for hånd på bolden.

Dermed blev Rodrigo De Pauls scoring den eneste i kampen, hvilket gav tre vitale point til Udinese, der dermed fik sin kun tredje sejr i sæsonen. De er nu placeret på 16.pladsen med 12 point.

Med nederlaget fortsatte Romas ustabile sæson. og hovedstadsklubben er placeret på en skuffende 7.plads i tabellen. De fik dermed også en dårlig optakt til midtugens Champions League-opgør, hvor Real Madrid på tirsdag kommer på besøg.