Magnus Pehrsson har fundet nyt job: Skal træne svensk midterhold
Foto: Getty Images
Skandinavien

Magnus Pehrsson har fundet nyt job: Skal træne svensk midterhold

Den tidligere AaB- og Malmö FF-træner Magnus Pehrsson skal i næste sæson træner Kalmar FF, som netop er blevet nummer 10 i Allsvenskan. Han har fået en treårig aftale.

Der er sket store ting i Magnus Pehrssons trænerkarriere det seneste års tid. Først vandt han mesterskabet med Malmö FF, så blev han fyret kort ind i den følgende sæson, og nu har han så fået nyt job igen.

Det er Kalmar FF, der fra 1. januar og tre år frem får glæde af den tidligere AaB-træner. Med sig som assistent får han Jesper Norberg, som han også havde ansat i staben, da han var landstræner for Estland.

- Det føles vældig godt på alle måder at komme til Kalmar FF. Jeg er en træner, som vil have et velorganiseret hold, som bygger meget på fart og hårdt arbejde med et hurtigt pasningsspil. Det skal blive spændende at fortsætte rejsen med at bygge et miljø, hvor unge, ambitiøse spillere får mulighed for at udvikle sig, siger Pehrsson til sin klubs hjemmeside.

Den 42-årige træner nåede at være en enkelt sæson i AaB og stod siden i spidsen for Djurgårdens IF, det estiske landshold og altså senest Malmö FF. Han har været uden arbejde siden maj måned.