Video : Tipsbladet
Landshold

Nigeria i dialog med Philip Billing: Vil have ham på landsholdet

Philip Billing har endnu ikke optrådt for det danske A-landshold, og nu er det kommet frem, at Nigeria er i dialog med midtbanespilleren.

- Jeg synes, at landsholdet har gjort det godt i 2018, og derfor skal de være meget bedre, hvis de skal ind og tage en plads. Men det er helt klart fremtidige landsholdsspillere. Det gælder Robert Skov, Jacob Bruun Larsen og Philip Billing, men de skal konkurrere med nogle, der har gjort det godt på landsholdet.

Sådan lød det fra landstræner Åge Hareide tidligere på måneden, og dermed lagde nordmanden altså ikke skjul på, at Philip Billing nok skal blive landsholdsspiller én dag.

Spørgsmålet er bare, om det bliver for Danmark.

Den 22-årige Huddersfield-spiller har rødder i Nigeria, og nu lurer "Super Eagles" på at gøre Philip Billing til landsholdsspiller. Den første kontakt til Billing er allerede etableret.

- En af mine assistenter, som bor i England, har set ham og snakket med ham. Der var en god kontakt, siger Nigerias tyske landstræner Gernot Rohr til Complete Sports Nigeria og understreger, at man ikke vil forsøge at presse Billing eller nogen anden til at stille op for Nigeria.

Philip Billing skal have spilletid for Danmark i en betydende landskamp for at være låst til rødt og hvidt for altid, og det er altså ikke sket endnu. Billing optræder i stedet for U21-landsholdet, og BT har været i kontakt med landstræner Niels Frederiksen, der ikke har hørt noget om en eventuel flirt mellem Philip Billing og Nigeria.

22-årige Philip Billing har i denne sæson spillet 13 Premier League-kampe for Huddersfield.