Rieks-assist i Malmö-comeback mod Genk

Danske Søren Rieks assisterede, da Malmö FF vendte 0-2 til 2-2 mod Genk.

Malmö FF fik vendt 0-2 til 2-2, da de torsdag aften tog imod Genk på hjemmebane i Europa League.

Både Malmö FF og Genk havde danskere med fra start, da Lasse Nielsen, Søren Rieks og Anders Christiansen startede inde for de svenske værter, mens Joachim Mæhle startede for de belgiske gæster.

Og af dem var det Mæhle, der først kunne juble. I slutningen af første halvleg bragte Alejandro Pozuelo således Genk foran, inden Joseph Pantsil kort inde i anden halvleg sendte dem på 2-0.

Det lykkedes dog ikke for Genk at holde fast i føringen. I det 65 minut reducerede Malmö FF’s midtbaneprofil Oscar Lewicki, og det satte tydeligvis gang i de svenske værter.

Blot to minutter efter fik de nemlig også bragt balance i regnskabet. Malmö FF slog kontra, og danske Søren Rieks fandt Marcus Antonsson, der bragede udligningen i nettet. Det blev kampens sidste mål, og opgøret endte dermed uden vinder.

Resultatet betyder, at gruppen fortsat er helt åben. Genk fører gruppen med otte point, mens Besiktas ligger på andenpladsen med syv point. Malmö FF er nummer tre med seks point, og Sarpsborg 08 er sidst med fem point. Alle hold kan dermed stadig nå at sikre videre avancement.