Video : Tipsbladet
La Liga

Real Madrid-spiller: Fra tre Champions League-titler til ingen spilletid

Med Santiago Solaris ansættelse er spilletiden gået helt i stå for Keylor Navas, som har været fast mand på første holdet i de seneste tre succesår i klubben.

Det er ikke altid et taknemmeligt job at være i Real Madrid, hvis der pludselig bliver hentet en større stjerne ind på sin position. Det har Keylor Navas måtte konstatere efter Courtois er blevet en del af den spanske hovedstadsklub.

I et interview med El Chiringuito-programmet.

Da Julen Lopetegui kom til Real Madrid som ny træner i klubben var det lavet sådan, at de to målmænd skulle deles om spilletiden, men efter ansættelsen af Santiago Solari er det gået helt i stå med kampe af betydning.

Det er kun blevet til spilletid i pokalkampen mod upåagtede Melilla i de seneste uger efter Solaris ankomst til førsteholdet.

- Jeg er gået fra at have vundet tre Champions League-titler i træk til slet ikke at spille, lyder det enkelt fra den 31-årige målmand.

Udover Keylor Navas er det også blevet til mindre spilletid for spillere som Isco og Asensio på Real Madrid-holdet. I den seneste uge har Navas dog også været noteret som skadet, men det tegner ikke til, at han står til meget spilletid efter Solari er kommet til.

Næste kamp for Real Madrid er mod Valencia lørdag, hvor man nok kommer til at se Courtois mellem stængerne igen.