Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Lucas Andersen er en sand fornøjelse

AaB vandt fredag aften med 4-1 over EfB. Tipsbladet har zoomet ind på opgøret.

Esbjerg fB - AaB 1-4 (0-2)
0-1 Lucas Andersen 43'
0-2 Lucas Andersen 45'
0-3 Rasmus Thellufsen 53'
0-4 Kasper Kusk 55'
1-4 Joni Kauko 83'

Kampens bedste:

Esbjerg fB:
Der var ikke mange af EfB-spillerne, der gjorde sig godt bemærket i kampen, men udover målscorer Kauko, så var Oti bestemt en af de spillere, som godt kan se sig selv i spejlet efter kampen. Han var flere gange den spiller, som skabte noget, men det var dog ikke nok.

AaB:
Lucas Andersen var ikke alene manden bag to scoringer. Han lagde også op til ét, mens han lavede en lækker detalje ved den sidste. Han var en fornøjelse at følge, ligesom han har været i det meste af denne sæson. Derudover var Kasper Kusk også i et spilhumør, som vækker minder om den seneste AaB-guldsæson. Han sprudlede i den grad sammen med Andersen i opgøret, og i defensiven var Okore bred som et hus, når EfB'erne prøvede at komme igennem.

Kampens værste:
Av, for pokker. Det var ikke ligefrem en kamp, som Markus Halsti vil se tilbage på med glæde. Han satte AaB's målfest i gang med en kæmpe fejlaflevering i bagkæden, som Tom van Weert samlede op. Derudover var der heller ikke mange plusser i bogen til Anyembe.

Kampens detalje:
Ved målet til 4-0 lavede Lucas Andersen et elegant hop over bolden på en aflevering fra van Weert, så bolden kom over til Kusk, der sendte bolden i mål til 4-0. Bravo.