Video : Tipsbladet
Superliga

To-måls Wind: Det havde jeg ikke regnet med

Jonas Wind var tilfreds med sine to mål i 1-6 sejren over Horsens. Han havde dog ikke regnet med, at sejren skulle blive så stor.

FC Midtjylland havde tidligere på søndagen taget førstepladsen i Superligaen fra FC København. Københavnerne tog den dog tilbage med manér, da de slog AC Horsens med hele 1-6. 

Robert Skov lavede et hattrick, mens Jonas Wind lavede to mål i storsejren. Jonas Wind var efter kampen yderst tilfreds med både præstationen og sine mål. 

- Det er første gang, jeg laver to mål, så det er dejligt, men at vi vinder 1-6, det havde jeg ikke regnet med. Selvfølgelig hjælper det, at vi kommer en mand i overtal, men når det er sagt, så er det ikke nemt at spille så lang tid i overtal, så kæmpe cadeau til holdet, sagde Wind til Eurosport efter kampen. 

Jonas Wind havde i dagens kamp henvist Pieros Sotiriou til bænken. Den unge angriber vil dog ikke forholde sig til, hvor han er placeret i angrebshierarkiet.

- Jeg falder godt ind, og jeg føler mig godt tilpas på banen. Jeg har god energi og er i god form. Lige nu starter jeg inde, men vi har også Pieros, som er cypriotisk landsholdsspiller. Vi presser hinanden til træning, og så er det op til Ståle. Vi byder alle sammen ind med noget forskelligt, sagde Wind til Eurosport efter kampen. 

FC København er nu noteret for 41 point efter 18 kampe i Superligaen.