Video : Tipsbladet
Superliga

Agent svarer Zorniger igen: Udtaler sig om noget, han ikke har indsigt i

Alexander Zorniger sagde søndag, at mange danske spillere ikke har den rette mentalitet til at tage det næste skridt, men agent er uenig med den tyske træner.

Da Brøndby søndag mødte Hobro på hjemmebane i Superligaen, havde Brøndby-holdet ikke en eneste dansker i startopstillingen. Det var første gang siden Superligaens indførelse i 1991, at et dansk mandskab gik på banen uden en dansker i startopstillingen.

Efterfølgende forklarede Alexander Zorniger til TV3 Sport, at "mange unge danske spillere ikke har mentaliteten til at tage det næste skridt". Den tyske manager pegede på Andreas Maxsø, Emiliano Marcondes og Marcus Ingvartsen som eksempler på dette. Alle tre er i udlandet nu.

Andreas Maxsø og Emiliano Marcondes' agent, Antoni Alexandrakis, er ikke overraskende af en anden opfattelse.

- Den udtalelse er jeg lodret uenig i. Jeg har stor respekt for Zorniger, men han udtaler sig om noget, han slet ikke har indsigt i. Jeg er faktisk meget sur, for er der noget, der kendetegner Maxøe og Marcondes, er det deres stærke mentalitet, siger han til TV3 Sport.

Andreas Maxsø skiftede til tyrkisk fodbold, men fik ikke slået sig fast og er nu i FC Zürich i Schweiz, mens Emiliano Marcondes har haft problemer med at komme på holdet i Brentford, blandt andet på grund af skader.

Marcus Ingvartsen har endnu ikke haft held til at sætte sig på en fast plads i Genk-angrebet, men han er stadig i klubben.

Også FC Nordsjællands sportschef, Carsten V. Jensen, undrede sig over kommentaren fra Alexander Zorniger. Han mener godt, at man kan have både profilerede udlændinge og dygtige danskere i startopstillingen. Læs historien her.