Christensen fik første Premier League-minutter i Chelsea-nederlag

Chelsea med Andreas Christensen i startopstillingen var foran mod Wolves, men oprykkerklubben kom tilbage og vandt kampen.

Det har ikke været nogen stor sæson for Andreas Christensen, som inden onsdag aften ikke havde fået et eneste minut i Premier League.

Maurizio Sarri valgte dog at give ham chancen i udekampen mod Wolves, og her var der også en startplads til Ruben Loftus-Cheek, og den unge englænder bragte the Blues i front efter 18 minutter, da hans afrettede skud gik i mål.

Chelsea dominerede de første 45 minutter, men efter pausen kom Wolves bedre med. Efter knap en times spil fik Raul Jiménez udlignet til 1-1, og ikke lang tid efter fik Diogo Jota også bragt hjemmeholdet i front på Molineux.

Maurizio Sarri reagerede ved at sende Olivier Giroud og Pedro på banen, men lige lidt hjalp det for Chelsea, som indkasserede sæsonens andet nederlag.

Andreas Christensen spillede alle 90 minutter for Chelsea, hvor han undervejs fik et gult kort.