Emery: Vi var tættest på sejren

Unai Emery mener, at Arsenal var tættere på de tre point end Manchester United. Men selvom de måtte nøjes med det ene point, er han alligevel stolt af holdets præstation

Der var drama og mål for alle pengene, da Manchester United og Arsenal onsdag aften tørnede sammen på Old Trafford. Her kom gæsterne fra Arsenal foran to gange på henholdsvis et kæmpe drop af David de Gea og et selvmål af Marcos Rojo.

Begge gange lykkedes det dog hjemmeholdet Manchester United at udligne, og derfor sluttede kampen med en pointdeling, 2-2. Men selvom Arsenal måtte nøjes med uafgjort på trods af to føringer, var manager Unai Emery ifølge Sky Sports stolt af sine spillere efter kampen.

- Jeg er meget stolt over vores arbejde, og hvordan vi reagerede i de 90 minutter. Når vi var foran, var det gode momenter, men de udlignede hurtigt.

Arsenal kunne have fået sin første sejr på Old Trafford siden 2006, og ifølge Unai Emery gjorde holdet sit bedste for at hive de tre point hjem. Men David de Gea i målet tog revanche efter sin dårlige aktion ved kampens første mål. Derfor synes den franske manager også, at hans hold var tættere på sejren en hjemmeholdet.

- I anden halvleg arbejdede spillerne hårdt for at finde en måde at vinde kampen på. Jeg synes, vi var tæt på, tættere på end dem. Men de Gea reddede to eller tre gange med gode aktioner.

På trods af det uafgjorte resultat fortsætter Arsenal sin gode ubesejrede stime, som nu lyder på 13 kampe i streg uden nederlag, hvilket har sendt dem helt op omkring top 4. Den stime skal de forsøge at fortsætte på lørdag, når danskerklubben Huddersfield besøger Emirates Stadium i London.