Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Double: WBA tager imod Aston Villa i The Championship

Det er to hold med formen i top der mødes når WBA tager imod Aston Villa. Vi mener værdien ligger på gæsterne.

Spilstop 21.00
WBA - Aston Villa X2
Odds 1,70 hos Bet365

Spilstop 21.00
Pescara - Carpi 1
Odds 1,60 hos Bet365

Samlet Odds: 2,72 hos Bet365

Aston Villa har set skræmmende ud den seneste tid. De sidste fem kampe har kastet 13 point af sig. I den periode har Villa scoret hele 17 gange. Efter at Smith har taget over er der sket meget, og Villa fremstår nu som en reel kanditat til oprykning. De søger masser af boldbesiddelse, og spiller for tiden fantastisk angrebsfodbold.

WBA har også fin form, på trods af et skuffende resultat forleden på hjemmebane mod Brentford, hvor det blot blev til et point. Før dette er det blevet til tre sejre i træk. Aston Villa har stadig Bjarnason ude, mens værterne har tvivl om Bartley og Sako. Vi tror på at Villa kan få et point med hjem, da de efter vores mening har lidt ekstra kvalitet offensivt.

Pescara er med i toppen af Serie B, og har fine muligheder for avancement til Serie A. Hjemme er de stærke, hvor de i syv hjemmekampe står med fem sejre og en uafgjort. Carpi frister en tilværelse i bunden som tredjesidst. De må til dagens kampe undvære begge deres målmænd. Derfor er Piscitelli hentet ind, som ikke har stået en official kamp i to år. Vi tror det betyder en sejr til det hjemmestærke Pescara mandskab.