Messi tryllede med assist og to frisparksmål i Barcelona-derby

Det blev til endnu en stor kamp af Lionel Messi, da Barcelona slog Espanyol med 4-0 på udebane lørdag aften.

Lørdag aften bød på lokalopgør i catalonien, da de to Barcelona-klubber, Espanyol og FC Barcelona tørnede sammen. Her endte det med at blive til en ordentlig overhaling, hvor Messi blandt andet var i hopla for sidstnævnte klub.

Det blev nemlig til en 4-0-sejr for storklubben, som dermed holder godt fast i førstepladsen i rækken. Første scoring i kampen kom efter 17 minutters spil, da Lionel Messi sparkede bolden nydeligt ind med et smukt frispark.

Målet til 2-0 kom små ti minutter efter, hvor Messi igen havde en finger med i spillet. Han stod nemlig for forarbejdet i form af en dribletur omkring feltet, hvor Espanyol-spillerne simpelthen ikke kunne få bolden fra ham. Derefter spillede han bolden ud i venstresiden til Dembele, som sparkede bolden i mål.

I sidste minut af første halvlegs sidste minut af den ordinære spilletid var det Suarez' tur til at score, da han sendte bolden ind fra en spids vinkel, og i anden halvleg lukkede Messi ballet med endnu en lækker frisparksbasse.

Barcelonas sejr betyder, at de nu er tre point foran både Sevilla og Atletico Madrid. I næste runde af La Liga skal Barcelona møde Levante på udebane, men inden skal de møde Tottenham i Champions League.