Video : Tipsbladet
Superliga

Matchvinder Uhre: Der blev gået til vaflerne

Mikael Uhre kom ind og reddede dagen for Brøndby, da han scorede til 2-1 i kampen mod Vejle søndag aften.

Brøndby tog søndag aften en sejr på 2-1 over Vejle i en hårdtspillet kamp. Her var det indskiftede Mikael Uhre, som sikrede vestegnsklubben sejren, da han styrede bolden i mål efter et godt Johan Larsson-indlæg.

Efter slutfløjt fortalte han, hvad Brøndby-træner Zorniger havde sagt til ham, inden han kom på banen fra anden halvlegs begyndelse. Det skete i et interview med TV3+ umiddelbart efter kampen var slut.

- Zorniger sagde, at jeg skulle ind og bruge min fysik og den selvtillid, jeg har fået i reserveholdskampene. Det føler jeg, at jeg gjorde, men jeg kunne godt mærke, at det var en hård kamp at komme ind i, siger han og fortsætter:

- Der blev gået til vaflerne, som man siger. Der var god tænding på, og det bølgede meget frem og tilbage, så det var en hård kamp. Men det er også dem, der er fedest at vinde, lyder det fra Uhre.

Selve scoringen så meget underlig ud, og det var svært at sætte en finger på, hvad der blev scoret med af panden eller ansigtet. Det havde Uhre også selv svært ved at svare på.

- Det var lidt en blanding, men er det ikke ligemeget, når den går ind, smiler Brøndby-angriberen. 

Endelig peger han på, at det var dejligt at få scoret som dansker, men at han holder på, at træneren stiller med det bedste hold.