Video : Tipsbladet
Rygter

Onsdagens rygtebørs(opdat.): Barcelona overvejer Chelsea-spanier med Real-fortid

Transfervinduet nærmer sig med hastige skridt, og du kan som altid holde dig opdateret på de varmester rygter på Tipsbladet.dk

Andreas Samaris fra Benfica til Newcastle
Note:
Benitez forsøgte i sommer at hente den græske landsholdsspiller, men Newcastle var ikke villige til at betale prisen. Interessen er der stadig, og englænderne vil forsøge igen, og denne gang bør det være en anelse nemmere. Grækeren håber på at få sin kontrakt ophævet, og selv hvis det ikke sker, så bør midtbanespilleren være væsentligt billigere end i sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Mirror

Alvaro Morata fra Chelsea til Barcelona
Note:
De spanske mestre overvejer den tidligere Real Madrid-angriber. Morata har selv tilbudt sig, og Valverde skulle nu overveje det, for han har længe kigget efter et alternativ til Suarez. Spanieren har ikke haft den store succes i Premier League, hvor han kæmper hårdt med Olivier Giroud om pladsen som førsteangriber.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: RAC1

Kai Havertz fra Bayer Leverkusen til Paris Saint-Germain eller Bayern München
Note:
Havertz er blot 19 år gammel, men alle Europas klubber har fået øjnene op for tyskeren, som foreløbig har spilelt en stor sæson for Leverkusen. Senest skulle PSG og Bayern München have udvist intersse for den offensive midtbanespiller. Guldfuglen er da også blevet udstyret med et stort prisskilt.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport Bild

Marcus Rashford fra Manchester United til AC Milan
Note:
Efter det mislykkede forsøg på at hente Zlatan Ibrahimović tilbage til klubben fortsætter AC Milan angriberjagten. Nu kigger man efter en markant yngre model, og engelske Marcus Rashford står øverst på ønskelisten hos italienerne.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Gazzetta dello Sport

Marco Asensio fra Real Madrid til Tottenham
Note:
Skulle Marco Asensio ende med at skifte fra Real Madrid, virker Premier League som den mest sandsynlige destination. Her er flere af de største engelske klubber blevet kædet sammen med den hurtige kantspiller, og nu også London-klubben Tottenham, som gerne vil forstærke deres ellers i forvejen ganske potente offensiv.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca via Daily Mirror

Vincent Kompany fra Manchester City til FC Barcelona
Note:
FC Barcelona leder efter gardering til forsvarskæden, og kigger derfor mod Manchester City, hvor Vincent Kompany får småt med spilletid. Derfor vil den spanske storklub prøve at lokke den bomstærke belgier til klubben.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Pablo fra Bordeaux til Manchester United
Note:
José Mourinho leder stadig med lys og lygte efter en, der kan forstærke Manchester Uniteds til tider vaklende defensiv. Nu har han måske fundet ham i den franske Ligue 1, hvor den 27-årige brasilianske forsvarsspiller Pablo gør en god figur i Bordeaux.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Fox Sports

Pascal Gross fra Brighton til Liverpool
Note:
Liverpool ser gerne, at der bliver hentet midtbaneforstærkninger ind til til hårdt forårsprogram, hvor man bade skal præstere i Premier League og Champions League. Derfor har Jürgen Klopp udset sig sin tyske landsmand Pascal Gross i Brighton, hvor den 27-årige midtbanespiller kan hentes for cirka 15 millioner pund.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror