Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Rosenborg har storstilet plan og går efter Hjulmand til sommer

Ifølge det store norske medie VG er Kasper Hjulmand igen højaktuel for Rosenborg.

Han er FC Nordsjælland-træner, Kasper Hjulmand, og sportschef Carsten V. Jensen har allerede gjort det klart, at han under ingen omstændigheder får lov til at forlade FC Nordsjælland i januar.

Kasper Hjulmand har tidligere været højaktuel hos de norske mestre Rosenborg BK, der står og mangler en cheftræner, og selv om "CV" har givet Hjulmand-bejlere den kolde skulder i forhold til at få danskeren til klubben allerede nu, har Rosenborg lagt en ny og stor plan omkring trænersituationen i Rosenborg.

En plan, hvor Kasper Hjulmand stadig er i centrum.

Det er VG, der fortæller, at klubben håber på at hente FK Haugesund-træner Eirik Horneland ind som ny cheftræner frem til sommer. Derefter vil han - hvis klubben har held til at rekruttere Kasper Hjulmand - blive assistent for den danske træner, der er tiltænkt at tiltræde, når hans aftale med FC Nordsjælland altså udløber til sommer.

Ifølge VG er det det mest aktuelle setup lige nu i den norske klub, der er gået på vinterpause.

Andre medier som Aftenposten fortæller stort set det samme.

Rosenborg, der vandt the double i Norge og har Mike Jensen og Nicklas Bendtner i truppen, har allerede holdt møder med Eirik Horneland, og der skal være gensidig interesse. Så den del af planen kan meget vel ende med at blive til noget, og så er spørgsmålet altså, om også Trondheim-klubben får held med næste del af planen, der hedder Kasper Hjulmand.

Horneland har en fireårig aftale med Haugesund, så han skal altså købes fri, hvis den storstilede plan skal lykkes.