Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: FC København tæt på uruguayansk VM-back

Højre back med en fortid i Manchester United meldes af et sydamerikansk medie tæt på FC København.

Der resterer to kampe igen af efterårssæsonen for FC København, der torsdag aften møder franske Bordeaux i Europa League, inden der søndag venter et opgør mod SønderjyskE på udebane.

Men selv om der resterer kampe, er FCK allerede i gang med at træffe vigtige beslutninger på personalesiden.

Rasmus Falk og Nicolai Boilesen er blevet forlænget, mens FC København ifølge et medie fra Uruguay nu også er tæt på at hente forstærkning til højrebacken.

Peter Ankersen har tidligere gjort det klart, at han gerne vil prøve sig af i udlandet igen, og det kan tænkes at det gode spil for FC København dette efterår har gjort ham varm i forhold til et januarskifte.

I hvert fald skal FC København være tæt på den tidligere Manchester United-back Guillermo Varela, der kommer fra Uruguay. Det er mediet Telemundo, der skriver, at Varela er på vej til Danmark og FC København. Han skal sammen med sin repræsentant have takket nej til et tilbud fra brasilianske Gremio for at få chancen i Europa.

Varela, 25 år, var med Uruguay til VM i sommer i Rusland, og han står noteret for fem landskampe for landsholdet.

Han startede sin karriere i Penarol, skiftede til Manchester United, var på lejeaftaler, inden han i 2017 vendte hjem til Penarol. Nu lader det til, at Guillermo Varela vender tilbage til Europa.

FC København har tidligere hentet spillere i Sydamerika - senest med succes i form af angriber Federico Santander, der nu spiller for italienske Bologna.