Milan i stor europæisk fiasko: Færdige i Europa League

Det gik helt galt for AC Milan på sidste dag af gruppespillet i Europa League, da de mødte Olympiakos - og nu er de ude af turneringen.

AC Milan har været godt på vej over en længere periode, hvor de gradvist er vokset. Nu skulle man så tro, at de ville kunne gøre en forskel i en turnering som Europa League, men sådan skulle det ikke gå.

Inden sidste kamp i gruppespillet skulle de sådan set bare sørge for, at de ikke tabte med to mål til Olympiakos, og så ville de være videre i turneringen. Det kan lyde som en simpel opgave for et hold som Milan, men det var det tilsyneladende ikke.

Med en halv time tilbage af kampen væltede korthuset nemlig, og grækerne gik fra banen med en sejr på 3-1. Først var det Cisse, der gjorde det til 1-0, hvorefter Zapata fra Milan fik scoret i begge ender af banen, så der nu stod 2-1 til Athen-klubben.

Med ti minutter tilbage af kampen fik Olympiakos straffespark, som Fortounis omsatte til scoring, og så stod de pludselig videre til næste runde.

Det fik Milan aldrig rejst sig helt fra, og dermed er Milano-klubben med de syv Champions League-titler allerede ude af Europa League efter gruppespillet, selvom det lykkedes dem at indsamle ti point i gruppespillet.

I de øvrige grupper var det kun Bordeaux og FCK, som byttede pladser - og det var kun tredje og fjerdepladsen, som blev ændret på.

Dog var der længe udsigt til, at Leipzig skulle tage andenpladsen foran Celtic, da tyskerne længe var foran med 1-0 mod Rosenborg, mens Celtic var bagud mod Salzburg. Det var præcist, hvad der skulle til, men til sidst i kampen fik Rosenborg, der intet havde at spille for, udlignet til 1-1.