Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Scholz strålede og sikrede FC Midtjylland-sejr

Tipsbladet.dk kigger nærmere på opgøret mellem AC Horsens og FC Midtjylland.

AC Horsens - FC Midtjylland 1-3 (1-1)
Rilwan Hassan, 0-1 (12')
Oliver Drost, 1-1 (35')
Alexander Scholz, 1-2 (46')
Paul Onuachu, 1-3 (90')

Kampens bedste:
AC Horsens
Værternes ene mål blev sat ind af Oliver Drost, og den unge angriber var kampen igennem blandt AC Horsens' bedste spillere. Han spillede godt sammen med angrebskollegaen Kasper Junker og AC Horsens' backer, og det resulterede flere gange i chancer. Det var desuden anden kamp i træk, at den unge angriber scorede.  

FC Midtjylland
Alexander Scholz var den helt store profil for FC Midtjylland i opgøret. Forsvarsspilleren havde en fod med i begge scoringer, da han ved det første mål spillede Paul Onuachu fri, og da han selv sendte sejrsmålet i mål. Derudover leverede Scholz en stærk defensiv præstation i sin side af FC Midtjyllands tre-mands-forsvar. Der var altså ikke en finger at sætte på stopperens præstation i denne kamp.

Kampens værste:
Evander spillede ikke en decideret ringe kamp, men han formåede langt fra at sætte sit præg på opgøret. Brasilianeren lykkedes ikke med at involvere sig i spillet og misbrugte flere udmærkede chancer.

Kampens detalje:
Der skulle kun gå 36 sekunder af anden halvleg, før Alexander Scholz bragte FC Midtjylland foran. Og det var med et perlemål. Forsvarsspilleren havde forvildet sig med frem og modtog bolden et par meter udenfor feltet, hvorfra han med sin førsteberøring sendte en følt afslutning forbi Kevin Mendoza i AC Horsens’ mål. Det blev også sejrsmålet.

AC Horsens-tilhængernes jubel, da Lasse Kryger få minutter før tid løb på banen til sin sidste kamp som professionel fodboldspiller, var også en fin detalje.