Video : Tipsbladet
Superliga

Se billedet: Varela klar for FC København

Guillermo Varela ser nu ud til at være meget tæt på at være klar for FC København.

I den seneste tid har det set meget ud til, at FC København har været lige på nippet til at forstærke sig med den uruguayanske højre back Guillermo Varela, som tidligere har spillet for Manchester United.

Nu lader det til, at det mere eller mindre er et spørgsmål om tid, inden han bliver præsenteret i klubben. Det indtryk sidder man tilbage med efter, der er kommet et billede frem, hvor spilleren selv bærer en FCK-trøje med sit navn på ryggen.

Det er journalisten Sebas Giovanelli fra Uruguay, der er kommet billedet i hænde, hvor han kan fastslå, at Varela nu bliver den første spiller i FC København fra Uruguay.

Tidligere har det også været fremme, at det var sandsynligt, at Varela skulle til lægetjek i løbet af weekenden, og det ser altså ud til, at det er gået ganske fint for ham til dén undersøgelse.

Han startede sin karriere i Penarol, skiftede til Manchester United, var på lejeaftaler, inden han i 2017 vendte hjem til Penarol. Nu lader det til, at Guillermo Varela vender tilbage til Europa.

Når FC København er i gang med at hente en ny højreback til truppen, så hænger det sammen med, at en spiller som Peter Ankersen ser ud til at kunne være på vej væk fra klubben til sommer.