Video : Tipsbladet
Superliga

Horsens siger farvel til tre spillere: Bo Henriksen vil ikke erstatte dem

Kryger, Nattestad og Kristensen er alle fortid i AC Horsens, og det passer klubbens manager Bo Henriksen fint. Han vil nemlig gerne tynde ud i truppen.

I AC Horsens har man vinkel farvel til tre spillere fra Superligatruppen i form af Lasse Kryger, Sonni Nattestad og Mathias Kristensen. Selvom der nu kommer tre huller i holdet, så ser det ikke ud til, at østjyderne vil hente erstatninger ind.

Det fortæller AC Horsens' manager Bo Henriksen i et interview med Horsens Folkeblad.

Her peger den karismatiske manager på, at truppen i forvejen har været for stor, og at man gerne vil være lidt færre, hvor det gerne må være 23-24-spillere inklusiv tre målmænd. Dog vil han dog ikke helt afvise, at der kommer til at ske noget i løbet af januar, selvom han regner med et stille transfervindue.

- Man kan aldrig udelukke noget, men det fylder ikke noget hos os. Hvis der skal ske noget, vil det højest sandsynligt blive, hvis der opstår en mulighed for at tilknytte en spiller, som vi vurderer, vil kunne løfte os til den kommende sæson, siger han og fortsætter:

- Det kan også komme på tale at leje en spille for at se vedkommende an med henblik på næste sæson, lyder det fra Bo Henriksen.

Når man ser nærmere på de tre spillere, der forlader klubben nu, så er det tre personer, som ikke har fyldt meget i efteråret, hvor det samlet blot er blevet til 491 minutter for dem.

AC Horsens overvintrer i Superligaen på en delt syvendeplads med OB, som dog har en bedre målscore.