Marcondes svarer Zorniger: Min spidskompetence er netop det mentale
Foto: Getty Images
Premier League

Marcondes svarer Zorniger: Min spidskompetence er netop det mentale

Alexander Zorniger mener ikke, at en spiller som Emiliano Marcondes har den rette mentalitet, men der har tyskeren skudt helt forbi, lyder det fra Brentford-spilleren selv.

Andreas Maxsø, Marcus Ingvartsen og Emiliano Marcondes fik en ordentlig tur, da Brøndbys cheftræner Alexander Zorniger for få uger siden var ude med riven. Her var hans pointe, at de tre tidligere FC Nordsjælland-spillere ikke havde den rette mentalitet til at klare sig i udlandet.

For Marcondes vedkommende var det ikke noget, han havde opdaget, inden hans egen agent havde vist ham det. Nu har den nuværende Brentford-spiller svaret tilbage. Det skete i et interview på TV3 Sport.

- Umiddelbart tænkte jeg jo, hvorfor har han brug for at sige det? Egentlig kan folk sige, hvad de vil, men jeg føler bare, at jeg kan ikke vide, hvordan vi er mentalt. Han siger noget udfra, hvad han tror. Det synes jeg har været lidt unfair, når vi har været skadede - og at der kun er gået et år med de fleste af os, siger han og fortsætter: 

- Men jeg synes, at det er skudt helt forkert. Jeg føler nemlig, at vores spidskompetencer netop er det mentale, lyder det fra Marcondes.

Her peger den tidligere FC Nordsjælland-bomber på, at han eksempelvis var hurtigt tilbage i startopstillingen efter en alvorlig skade.

Samtidig bemærker den tidligere FC Nordsjælland-spiller da også, at der er en vis forskel på at spille hjemme i Nordsjælland, hvor alle kender hinanden og spillestilen sammenlignet med udlandet, hvor det hele er mere op til en selv.

Emiliano Marcondes er for tiden ramt af en ny alvorlig skade, som han blev ramt af i december. Den kommer sandsynligvis til at holde ham fra græstæpperne i England i tre måneder.