Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-boss i vildt angreb på "Don Ø": En lystløgner af værste skuffe

Niels-Christian Holmstrøm langer voldsomt ud efter sin tidligere kollega i FC København Flemming Østergaard, som han blandt andet kalder en lystløgner.

Flemming Østergaard blev administrerende direktør i FC København i 1997, og fem år senere overtog han posten som bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment. Her sad han helt frem til 2010, og "Don Ø" høstede mange store triumfer med hovedstadsklubben.

Ved sin side havde Flemming Østergaard i årevis Niels-Christian Holmstrøm, der stadig er en del af bestyrelsen i Parken Sport & Entertainment, men i dag er de to ikke på julekort med hinanden, og det kommer de næppe foreløbig.

Niels-Christian Holmstrøm er således ude med en opsigtsvækkende kritik af Flemming Østergaard, som han ikke mener kan tilskrives ret meget af den succes, FC København har haft de seneste mange år.

- Flemming Østergaard har aldrig haft en plan. Han har stjålet sig til den ide. Han er en, der vil have part i alle succeser her, men tørret dårlige af på andre. Flemming troede, at han skulle styre det hele. Han er en god sælger, og han har lavet et godt stykke salgsarbejde herinde sammen med andre i øvrigt. Alt det med han “er/var” klubben er hans løgnhistorie. Han er en lystløgner af værste skuffe, siger Holmstrøm til dontt.dk. 

FCK-bossen mener, at "Don Ø" har taget æren for noget, han aldrig har haft en finger med i.

- Jeg har haft et professionelt forhold til ham, og som sagt har han gjort et godt stykke salgsarbejde, men han har ALDRIG haft noget med det sportslige at gøre. Efter han havde lavet Laudrup kontrakten, som gik galt med et stort brag, tudede han i 3 måneder. Der kom han til mig, og bad mig om at hjælpe ham. Min eneste betingelse var, at han aldrig blandede sig i det sportslige igen. Når han siger, at det var ham, der fandt Zuma f.eks., så er det endnu en af hans løgne, lyder det fra Niels-Christian Holmstrøm.

Niels-Christian Holmstrøm langer også ud efter journalisten og forfatteren David Trads, der ved det kommende folketingsvalg stiller op for Socialdemokratiet i Egedalkredsen. David Trads har tidligere udgivet en bog om Flemming Østergaard.

- Hans (Flemming Østergaard, red.) betydning for FCK er overvurderet, og det er vel snart kun David Trads, der tror det. Men hvem tror også på den omvandrende narrøv, som aldrig har haft styr på sine kilder? Det er sørgeligt for Danmark, hvis det skvadderhoved kommer i Folketinget, siger Niels-Christian Holmstrøm.

Tipsbladet.dk har været i kontakt med David Trads, der kun kan trække på smilebåndet over den verbale lussing fra Niels-Christiana Holmstrøm, han onsdag morgen vågnede op til.

- Der findes store mennesker, og så findes der Niels-Christian Holmstrøm. Mere har jeg sådan set ikke at sige til det, fastslår David Trads over for tipsbladet.dk.

Tipsbladet.dk har forsøgt og forsøger stadig at indhente en kommentar fra Flemming Østergaard.