Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

"Don Ø" reagerer på sviner fra FCK-boss: Diskuterer ikke på det niveau

Niels-Christian Holmstrøm kaldte Flemming Østergaard "en lystløgner af værste skuffe", men det er jul, og Østergaard "har ikke behov for at fortælle, at han er nul og niks", siger han om sin tidligere sportsdirektør.

I mange år var Flemming Østergaard og Niels-Christian Holmstrøm blandt de figurer, der tegnede FC København udadtil. Førstnævnte som administrerende direktør og bestyrelsesformand i Parken, sidstnævnte som sportsdirektør og i dag næstformand samme sted.

Desto mere bemærkelsesværdigt var det interview, som Holmstrøm i går gav til mediet Dontt. Her langede han ud efter Østergaard, som han kaldte "en lystløgner af værste skuffe".

- Jeg har haft et professionelt forhold til ham, og som sagt har han gjort et godt stykke salgsarbejde, men han har ALDRIG haft noget med det sportslige at gøre. Efter han havde lavet Laudrup kontrakten, som gik galt med et stort brag, tudede han i 3 måneder. Der kom han til mig, og bad mig om at hjælpe ham. Min eneste betingelse var, at han aldrig blandede sig i det sportslige igen. Når han siger, at det var ham, der fandt Zuma f.eks., så er det endnu en af hans løgne, sagde Holmstrøm.

Den bredside har Flemming Østergaard dog ikke i sinde at give tilbage på. 

- Jeg diskuterer ikke på det niveau. Det er jul og jeg har ikke behov for at fortælle, at han er nul og niks, siger han til BT.

Niels-Christian Holmstrøm kritiserede også David Trads, der tidligere har udgivet en bog om og med Flemming Østergaard. Det var efterhånden kun ham, der kunne tro på Østergaard, og det ville være "sørgeligt for Danmark, hvis det skvadderhoved kommer i Folketinget", sagde han om folketingskandidaten.

Da tipsbladet.dk talte med Trads tidligere på dagen, tog han de hårde ord således:

- Der findes store mennesker, og så findes der Niels-Christian Holmstrøm. Mere har jeg sådan set ikke at sige til det.