Video : Tipsbladet
Serie A

Efter store uroligheder: Forbund overvejer suspendering af Serie A

Serie A kan blive suspenderet som konsekvens af et dødsfald og sammenstød mellem fangrupperinger før kampen mellem Inter og Napoli.

Optakten til onsdagens topkamp i Serie A mellem Inter og Napoli på San Siro blev præget af tragiske hændelser, da en Inter-fan mistede livet, mens fire Napoli-tilhængere blev knivstukket.

Derudover blev Napolis Kolidou Koulibaly udsat for rascistiske tilråb, og Napoli prøvede flere gange at få kampen stoppet.

Urolighederne får præsidenten i det italienske fodboldforbund, Gabriele Gravina, til at overveje, om Serie A skal suspenderes.

- Jeg ved ikke endnu (om Serie A suspenderes, red.). Nyheden er stadig for frisk. Det er en overvejelse, der skal gøres. Nu må vi overveje det og koordinere: Er det et problem for den offentlige sikkerhed, og så skal vi kigge på, om vi skal spille eller ej, siger Gravina til Il Messagero ifølge Sky Sports.

- Jeg frygter for det her surrealistiske klima. Jeg er ikke psykolog, men nogle spillere var ekstremt nervøse, det var tydeligt at se på San Siro. Nu må jeg overveje hele situationen, fordi det, der skete udenfor, er alt for alvorligt.