Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-angriber: Jeg er svagere, end jeg havde regnet med

Ante Erceg stortrives i Brøndby IF, men han har ikke præsteret, som han gerne ville i sin første halvsæson.

For halvandet år siden bombede Ante Erceg Brøndby IF ud af Europa League-kvalifikationen, da han scorede to mål for sin daværende klub Hajduk Split, og på samme tid bankede han sig helt i top på sportsdirektør Troels Bechs ønskeliste over angribere.

Forud for denne sæson lykkedes det Brøndby at slå kløerne i Ante Erceg, der efter et mislykket ophold i Mellemøsten skiftede på en fri transfer til de blå-gule. 

Den 29-årige kroat mangler fortsat at slå igennem for alvor i Brøndby IF, og tre Superliga-mål i 13 kampe er ikke prangende af en løntung angriber på et meget chanceskabende Brøndby-mandskab. 

Hovedpersonen selv er fortsat optimistisk.

- Brøndby er en meget god klub på et højt niveau. Jeg er meget tilfreds med det hele. Jeg er lidt svagere, end jeg havde regnet med, men noget afhænger også af træneren og klubben. Jeg gør altid mit bedste, og jeg håber, at næste sæson bliver bedre, jeg scorer flere mål og opnår, hvad jeg kan, siger Ante Erceg til Dalmatinski Portal.

Brøndby-angriberen fortæller desuden, at han håber at vende tilbage til Hajduk Split, når han er færdig i Brøndby IF, med hvem han har kontrakt frem til sommeren 2022.