Video : Tipsbladet
Premier League

Solskjær kan ikke hjælpe Lukaku og Sanchez: Det er op til dem selv

Ole Gunnar Solskjær kan ikke gøre noget Romelu Lukaku og Alexis Sanchez' spil på banen, mener han. Det er op til dem selv at løfte deres spil, når de får chancen, understreger nordmanden.

I sidste uge blev Jose Mourinho fyret som Manchester United-træner, og klublegenden Ole Gunnar Solskjær har overtaget cheftrænertjansen i resten af sæsonen. Det har hidtil haft en positiv effekt på holdet, der har vundet 5-1 over Cardiff City og 3-1 over Huddersfield, og blandt andre Paul Pogba har været i topform.

Det giver håb om, at flere af Manchester Uniteds andre formsvage profiler som Alexis Sanchez og Romelu Lukaku kan løfte deres niveau. Men Solskjær vil ikke tage kredit for Pogbas form og mener ikke, at han kan gøre Lukaku og Sanchez bedre.

Det er nemlig op til dem selv, slår han fast.

- Jeg kan ikke gøre noget for deres præstationer på banen. Paul Pogba har gjort det selv. Spillerne har leveret deres præstationer.  Jeg er her for at hjælpe dem og styre dem på rette vej, og så er det op til dem at gøre det på banen.

- Jeg er ikke enig i, at jeg har gjort Paul bedre, og at jeg kan gøre det med Romelu og Alexis. Det er op til dem, når de får en chance. Det er sådan, det er, når man er fodboldspiller. Man bliver nødt til at gøre det selv, fortæller Ole Gunnar Solskjær, der dog understreger, at de er gode spillere.

Romelu Lukaku har blot scoret seks mål på 22 kampe i denne sæson, mens Alexis Sanchez blot har fået netmaskerne til at blafre en enkelt gang.

På det seneste har de to imidlertid været ude af truppen, men Ole Gunnar Solskjær fortalte på fredagens pressemøde, at de kan være i spil til Manchester Uniteds kamp mod Bournemouth søndag.