Video : Tipsbladet
Rygter

Søndagens rygtebørs: Napoli, Valencia og Roma slås om Genoa-talent

For næstsidste gang i år bliver rygtebørsen præsenteret.

Callum Hudson-Odoi fra Chelsea til RB Leipzig
Note:
Den unge Chelsea-spiller Hudson-Odoi bliver i forvejen angiveligt jagtet af Bayern München, og det forlyder nu også, at Leipzig vil have ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Kicker

Christian Kouame fra Genoa til Napoli, Valencia eller Roma
Note:
Selvom Kouame blot har været i Genoa i et par måneder, så er interessant tilsyneladende allerede ganske stor for ham fra både Italien og Spanien. Prisen skulle være på 260 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Nicolas Pepe fra Lille til Arsenal
Note:
I Arsenal gør man klar til januar-vinduet, hvor det eftersigende er sådan, at de gerne vil have en spiller til hver kæde. Her skulle Nicolas Pepe være et bud til den forreste.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sunday Times

Leonardo Balerdi fra Boca Juniors til Dortmund
Note:
Dortmund har angiveligt planer om at hente Boca-forsvarsspilleren Balerdi, som de vil betale 90 millioner kroner for.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Bild

Aaron Ramsey fra Arsenal til Juventus
Note
: Det seneste i rygterne omkring Ramsey forlyder, at han foretrækker Juventus over PSG i den kommende sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Mats Hummels fra Bayern München til Chelsea
Note:
Mats Hummels er ikke længere fast starter i Bayern München, og vil derfro gerne væk fra klubben. Det vil de udnytte i Chelsea, hvor manager Maurizio Sarri gerne have forstærket forsvaret. Men det bliver ikke billigt, for Bayern München kræver hele 250 millioner kroner for den 30-årige tysker.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Matteo Darmian fra Manchester United til Lazio eller Inter
Note:
Der er ikke udsigt til en stor fremtid i Manchester United for Matteo Darmian, der derfor kan være på vej til at skifte til hjemlandet Italien. Her står både Lazio og Inter klar til at kæmpe om den 29-årige højreback. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Gary Cahill fra Chelsea til Inter
Note:
Gary Cahill har mistet sin plads i Chelsea midterforsvar, og meldes derfor på vej væk. Her har blandt andre Premier League-rivalen Arsenal været nævnt som et bud på en kommende arbejdsgiver, men nu håber italienske Inter at kunne lokke Cahill til at skifte til Serie A i stedet.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sunday Express

Dominic Solanke fra Liverpool til Crystal Palace
Note:
Dominic Solanke håber stadig på en fremtid på Anfield, og netop derfor vil han gerne væk fra klubben til januar. Han håber nemlig selv på, at en lejeaftale kan komme i stand med Crystal Palace, så den 21-årige angriber kan få spilletid og erfaring i Premier League, hvorefter han vil tilbage til Liverpool.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Sun

Davide Zappacosta fra Chelsea til Lazio
Note:
Matteo Darmian er ikke den eneste italienske højreback der kæmper med spilletiden i en engelsk topklub. Også Chelseas Davide Zappacosta har et stykke vej til startopstillingen, og derfor er han også et emne for Lazio, hvis Manchester United ikke vil sælge Darmian. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sunday Mirror

Fernando Llorente fra Tottenham til Galatasaray
Note:
Den 33-årige spanske angriber har været vidt omkring i sin karriere, men nu ser tiden i England ud til at være slut. Han er meget langt fra at true Harry Kanes plads i Tottenhams startopstilling, og får heller ikke mange indhop. Derfor er han på vej væk, og er angiveligt allerede blevet enig med den tyrkiske storklub Galatasaray.
Sandsynlighed: Over Middel
Kilde: The Sun