Video : Tipsbladet
Serie A

Ronaldo nægter at være besat af rekorder og priser

Juventus' Cristiano Ronaldo slår fast, at de individuelle priser ikke fylder så meget for ham, men at de kommer i takt med, at man hjælper ens hold.

Cristiano Ronaldo har i løbet af sin karriere slået massevis af rekorder, ligesom han også har vundet en række priser, som blandt andet tæller fem Ballon d'Or. Men det er ikke noget, som betyder så meget for Ronaldo, som man ellers kunne tro.

Det forklarer han i et interview med det portugisiske medie Record.

- Jeg er ikke besat af individuelle priser. Det vigtigste er at hjælpe holdet. Altid. Og så kommer resten helt naturligt. Jeg vil dog ikke skjule, at jeg bliver glad, når jeg vinder, men det er ikke jordens undergang, hvis det ikke sker, lyder det fra Ronaldo.

Når det kommer til rekorderne, så er Juventus-stjernen heller ikke i tvivl.

- Jeg har det på samme måde, når det kommer til rekorderne. Det er ikke noget, jeg tænker så meget på. Det sker bare, fordi jeg forbedrer mig mere og mere, forklarer han.

Den seneste rekord, Ronaldo, har slået er en af de mindre. Han er nemlig den portugiser, der har scoret flest mål i én sæson i Serie A nu, hvor han er oppe på 14 mål nu. Den rekord havde Rui Barrios førhen med 12 scoringer tilbage i 1988/89-sæsonen - også for Juventus. 

Ronaldo har vundet ballon d'Or i 2008, 2013, 2014, 2016 og 2017 - og i 2018 blev han nummer to efter den tidligere Real Madrid-holdkammerat, Luka Modric.