Video : Tipsbladet
Premier League

Officielt: Pulisic skifter til Chelsea - og udlejes tilbage til Dortmund

Christian Pulisic skifter til Chelsea for 480 millioner kroner, men kommer først til at være en del af holdet til næste sæson.

I den seneste tid har rygterne taget til, når det drejer sig om Dortmunds offensivspiller Christian Pulisic, og onsdag er det blevet offentliggjort, at han skifter til den engelske Premier League-klub Chelsea.

Det melder den tyske klub ud på dens officielle hjemmeside.

Her bliver det beskrevet, at transferen går igennem med øjeblikkelig virkning, men at Chelsea i samme moment udlejer Pulisic tilbage til Dortmund. Prisen for handlen bliver ifølge Dortmund selv på 480 millioner - og Dortmund skal ikke betale noget for lejen.

For Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc er det en aftale, som man godt kan være tilfreds med.

- Det har altid været en drøm for Christian at pille i Premier League. Det har særligt noget med hans amerikanske baggrund at gøre - og derfor har vi ikke kunne forlænge hans kontrakt, siger Dortmund-bossen og fortsætter:

- Med den baggrund har vi valgt at acceptere dette ekstremt lukrative bud fra Chelsea, lyder det fra Zorc.

Endelig fortæller Zorc, at han regner med, at Pulisic vil gøre alt, hvad han kan i de kommende måneder, så holdet kan opnå så gode sportslige resultater som muligt med sine holdkammerater i Dortmund, som er på førstepladsen i Bundesligaen.