Video : Tipsbladet
Superliga

Tingager tæt på ny klub: Beæret over den store interesse

Frederik Tingager er tæt på at skrive under med en ny klub, efter han kort før nytår fik ophævet sin kontrakt i Eintracht Braunschweig. Pilen kan meget vel pege hjem mod Danmark.

Frederik Tingager blev 3. januar 2018 solgt fra OB til Eintracht Braunshweig i Tyskland. Her præcis et år senere venter der endnu en transfer for den tårnhøje midtstopper.

Kort før nytår ophævede Frederik Tingager sin kontrakt med Braunschweig efter et turbulent år med nedrykning fra 2. Bundesligaen og en efterfølgende sidsteplads i 3. Liga. Danskeren havde halvandet år tilbage af sin aftale med tyskerne, hvor han en overgang var viceanfører, men de to parter blev altså enige om ikke at fuldføre den.

Jagten på en ny klub er i fuld gang, og den skal nok ende lykkeligt, fastslår midtstopperen. 

- Jeg er utrolig beæret over den interesse, der har været allerede, og jeg kommer i hvert fald ikke til at ligge søvnløs og spekulere over min fremtid. Nu handler det om at træffe den rigtige beslutning, og jeg regner med at have fremtiden på plads i løbet af en uges tid, siger Frederik Tingager til tipsbladet.dk.

Han lægger ikke skjul på, at der er en god chance for, at han vender hjem til dansk fodbold efter et år i Tyskland.

- Man skal aldrig sige aldrig, men det er en stor prioritet for mig på nuværende tidspunkt at genfinde glæden og komme et sted hen, hvor træneren kender mig og mine kvaliteter. Det er selvfølgelig ikke nogen hemmelighed, at den beskrivelse passer meget godt til Superligaen, siger Tingager.

Det kunne lyde som om, at du er langt i forhandlingerne med en dansk klub?

- Jeg vil sige det sådan, at der er godt gang i den. Men mere kan jeg heller ikke sige på nuværende tidspunkt, lyder det fra den klubløse midtstopper.

Frederik Tingager var en stor profil i OB inden skiftet til tysk fodbold, og der har været spekuleret i, om forsvarsspilleren kunne være på vej tilbage til Fyn. Over for SportFyn har Tingagers agent, Mads Bach Lund, dog fastslået, at det er "meget usandsynligt".