Vejle meldes tæt på målfarlig midtbanespiller fra Lyngby
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Vejle meldes tæt på målfarlig midtbanespiller fra Lyngby

De forsøgte at hente midtbanespiller Mathias Hebo Rasmussen i sommer, men blev afvist. Nu ser det ud til, at Vejle er tæt på januar-vinduets første signing.

På sidstedagen af transfervinduet i sommer sagde Mark Strudal helt åbent til citat, at Vejle havde budt på Mathias Hebo Rasmussen, men Superliga-oprykkerne fra Vejle fik dengang ikke held med at hente Hebo til klubben. 

Nu forsøger klubben så igen, skriver TV3 Sport, og denne gang ser det ud til, at det lykkes at få den 23-årige midtbanespiller.

Lyngby Boldklub ligger tredjesidst i NordicBet Ligaen, og klubben har været igennem et turbulent efterår med uro og en trænerfyring.

Mathias Hebo Rasmussen har halvandet år igen af sin aftale med Lyngby, og han har været en meget vigtig figur på midtbanen hos "De Kongeblå". Hebo Rasmussen har scoret seks gange og lagt op til to scoringer i 19 kampe.

Midtbanespilleren skiftede til Lyngby i sommeren 2017 fra FC Fredericia og har været en god figur for mandskabet, men i og med at Lyngby ikke har udsigt til at spille i landets bedste række den kommende sæson, giver det god mening, at Mathias Hebo Rasmussen søger muligheden for at komme i Superligaen.

TV3 Sport skriver, at der ikke går mange dage, før parterne kan offentliggøre skiftet.