Newcastle United forlænger med dansk målmaskine
Foto: Newcastle United
Premier League

Newcastle United forlænger med dansk målmaskine

Elias Fritjof Sørensen har forlænget sin aftale med Newcastle United, så den nu løber frem til sommeren 2022.

Han har scoret 19 gange for Newcastles reservehold i efteråret, den 19-årige dansker Elias Fritjof Sørensen, og nu kan fans af Newcastle United glæde sig over, at han også fremadrettet skal lave mål for klubben.

Den tidligere HB Køge-angriber har nemlig forlænget sin aftale med Newcastle United frem til sommeren 2022, har den engelske Premier League-klub netop offentliggjort, og dermed lever drømmen om at spille i den bedste engelske række i den grad videre for den unge angriber.

Danskeren har haft et forrygende halvår hos Newcastle, og den nye kontrakt kommer dagen inden, at Newcastle Uniteds reservehold med Elias Fritjof Sørensen i spidsen møder Sunderlands førstehold på udebane i Checkatrade Trophy. Der ventes at komme mange tusinde tilskuere til det opgør.

Senest scorede Elias Fritjof Sørensen, da Newcastle United vandt med 3-2 over Sunderlands reserver efter at have været bagud med 0-2. Nu venter så en kamp mod førsteholdet.

- Det betyder meget - jeg har arbejdet hårdt gennem de sidste tre år, så jeg er lykkelig for at skrive ny kontrakt med så stor en klub.

- Jeg synes, jeg har gjort det godt i den her sæson, og når man gør det godt, bliver man belønnet. Jeg arbejder hårdt i træning hver eneste dag, og at det nu giver en belønning er kæmpe stort, siger den danske angriber.

Elias Fritjof Sørensen kom som sagt fra HB Køge, hvor han den dag i dag stadig er klubbens yngste debutant, og han havde oprindeligt kontraktudløb til sommer.

Den nye aftale indeholder også en option, hvor klubben kan forlænge aftalen yderligere, fremgår det af artiklen fra Newcastle Uniteds hjemmeside.

Elias Fritjof Sørensen er med 11 scoringer topscorer i Premier League 2 Division Two.