Video : Tipsbladet
Superliga

OB-profil inden KMD Cup: Fed måde at spille fodbold på

Casper Nielsen glæder sig til at give den gas til indendørsturneringen KMD Cup.

På fredag løber årets KMD Cup af stablen, hvor OB er repræsenteret. Indendørsturneringen har OB gode minder med, efter de blev nummer to sidste år, og det får de altså nu chancen for at lave om på.

En af profilerne bliver Casper Nielsen, der ser frem til at boltre sig inden for banderne.

– Det bliver forhåbentlig sjovt. Vi spillede det også sidste år, og vi gjorde det rigtig godt. Det er skide sjovt, og jeg synes bare, det er en fed måde at spille fodbold på. Det er piv hårdt, men samtidig er det sjovt, så det glæder jeg mig til, siger Casper Nielsen til obstruktion.dk.

Casper Nielsen forklarer samtidig, at man ikke tænker over muligheden for at blive skadet i en opvarmningsturnering.

- Jeg har det sådan, at jeg kan ikke se, at der er større chance for at blive skadet i en indendørskamp end i en udendørs træningskamp. For mig er de to ting det samme. Jeg synes, indendørs er en god ting, og jeg synes, det er noget, man bør lave noget mere af.

- Man får en god føling med bolden, og det er meget teknisk præget. Det er også hårdt fysisk. Der er nogle, der er modstandere af det, men det er jeg ikke. Jeg kan kun sige gode ting om det.

OB stiller med Casper Nielsen, Mathias Greve, Julius Eskesen, Oliver Christensen, Mads Frøkjær-Jensen, Tarik Ibrahimagic, Anders Klynge, Oliver Skolnik og Anton Pedersen.