Video : Tipsbladet
Superliga

OB-angriber: Det har ikke flasket sig for mig

Angriber Anders K. Jacobsen har haft svært ved at finde formen, men han tror på, at han får succes i OB i foråret.

Bare én gang scorede angriber Anders K. Jacobsen i efteråret for OB, og de manglende mål var med til, at den rutinerede angriber, 29 år, ikke spillede de sidste seks Superliga-kampe fra start.

For der skal præsteres, hvis man skal spille, og det havde "AK" svært ved i OB i efteråret.

Det indrømmer han selv, men han mener også, at det kommer til at blive noget bedre fremadrettet.

I hvert fald er han klar til at kæmpe alt, hvad han kan, for at få fat i en plads i startopstillingen i OB, hvor han er i hård kokurrence med Nicklas Helenius, Bashkim Kadrii og Rasmus Festersen om spilletid.

- Jeg er ikke langt fra holdet. Jeg ved, at jeg er berettiget til at spille, men det har ikke været godt nok det, jeg har vist frem det seneste halve år. Det har ikke flasket sig for mig og i visse situationer har jeg ikke været skarp nok, og så spiller andre. Det er normalt i den her verden, siger Anders K. Jacobsen til Sport Fyn.

Den tidligere AaB-angriber har stadig halvandet år igen af sin aftale med OB, og han er glad for at være i klubben og i byen, så han håber og tror på, at han kan komme tilbage på holdkortet.

Selv om det bare er blevet til en enkelt scoring for angriberen - en scoring, der faldt i juli - har han tidligere vist stor målfarlighed. Alene i sidste sæson kom han på tavlen fem gange i dansk fodbolds bedste række.

OB ligger før foråret i Superligaen på syvendepladsen. Bare tre point efter Brøndby, der ligger nummer tre.