Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby udlejer ungt angrebstalent til Nykøbing FC

Brøndby IF har udlejet det 18-årige angrebstalent Magnus Warming til 1. divisionsklubben Nykøbing FC for resten af året.

I 2016/2017-sæsonen blev unge Magnus Warming som 16-årig den yngste debutant i Brøndby IF's historie, da han fik 10 minutter i en Superligakamp mod SønderjyskE, men siden har den nu 18-årige angriber primært fået kampe for klubbens U19-mandskab.

For at sætte gange i Warmings udvikling har Brøndby derfor lejet det unge angrebstalent ud til Nykøbing FC fra 1. division for resten af det indeværende kalenderår:

- Magnus Warming har mange af de dyder, som vi gerne vil se i Brøndby-spillere. Han er arbejdsom og har snuden i sporet, og så har han et stort talent, som nu skal til at forløses.

- Både vi og Magnus vil gerne se talentet udfolde sig endnu mere, og da muligheden nu har budt sig for at prøve sig selv af på seniorniveau hos Nykøbing FC i det næste års tid, så er det en optimal løsning for alle parter. Vi glæder os til at følge Magnus' udvikling tæt, fortæller sportsdirektør Ebbe Sand til klubbens hjemmeside.

Magnus Warming har en fortid i netop Nykøbing FC, som han forlod til fordel for Brøndby IF i 2015.

Den unge angriber har kontrakt med de blå-gule til sommeren 2020.