Video : Tipsbladet
Superliga

Horsens-profil drømmer om skifte til større klub

Bjarke Jacobsen vil gerne prøve sig af i en større klub end Horsens, men ved at det kræver flere gode præstationer i den gule trøje

Horsens' stærke midtbanespiller Bjarke Jacobsen er i gang med sin anden sæson i klubben, hvor han siden skiftet fra Vendsyssel er blevet en stor profil på CASA Arena. Særligt efter salget af Ayo Simon Okosun til FC Midtjylland er han vokset med opgaven, og den 25-årige midtbanespiller er blevet et solidt omdrejningspunkt på midtbanen hos Bo Henriksens tropper.

Det trækker naturligvis interesse fra større klubber, og Bjarke Jacobsen vil da også være åben overfor muligheden, hvis en ny klub skulle byde sig til. Men han ved samtidig godt, at han ikke kan hvile på laurbærrene, hvis ambitionen om en større klub skal opfyldes. Det fortæller han i et interview med Horsens Folkeblad.

- Den store drøm er et skifte til en større klub. Det vil jeg gerne prøve på et tidspunkt, men det går netop i hånd i hånd med, hvordan jeg spiller i AC Horsens. Derfor er det nemmeste også, at jeg koncentrerer mig om at gøre det bedst muligt her og nu, fortæller midtbaneprofilen. 

Han fokuserer derfor i første omgang om, at fortsætte de gode præstationer for Horsens. Men han lægger samtidig ikke skjul på, at han gerne vil gøre som sin tidligere holdkammerat Okosun, og tage skridtet væk fra Horsens og videre i karrieren.