Hobro slog AaB i nordjysk testkamp

AaB og Hobro startede året med et nordjysk lokalopgør, som Hobro endte med at vinde 2-1

Superligaklubber er begyndt at møde ind efter vinterpausen, og med cirka en måned til at forårssæsonen begynder, er der også ved at blive taget hul på testkampene. Her indledte AaB og Hobro 2019 med at spille et nordjysk lokalopgør på førstnævntes hjemmebane.

Det blev gæsterne fra Hobro, der fik den bedste start på året, da de vandt 2-1 i en kamp, hvor første halvleg var klart mere underholdende en anden halvleg målt på antallet af mål.

AaB's Kasper Kusk bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter kun 8 minutters spil, men føringen holdt ikke længe. Kun 2 minutter senere havde Vito Hammershøy-Mistrati nemlig udlignet aalborgensernes føring.

Og kampens sidste mål faldt før pausen, da Hobbro-angriberen Julian Kristoffersen ti minutter før pausefløjt afgjorde sagerne med kampens sidste mål.

Flere af de normale startere manglende for begge hold. Hobro måtte eksempelvis undvære både Frans Putros, Jacob Tjørnelund, Pål Kirkevold, Yaw Amankwah og Emmanuel Sabbi, mens AaB var uden Jacob Rinne, Oliver Abildgaard og Rasmus Thellufsen.