Moise Kean er ikke den spiller, der får mest spilletid, men han greb chancen, da han fik den for Juventus mod Bologna.

Juventus har i denne sæson cruiset sig igennem Serie A, hvor det kun er blevet til pointtab to gange mod henholdsvis Genoa og Atalanta indtil videre. Den samme stil blev lørdag aften videreført i den italienske pokalturnering, Coppa Italia.

Her var Torino-klubben på besøg i Bologna, hvor det blev til en 2-0-sejr for 'Den gamle dame', som nu er klar til kvartfinalen.

Det var en kamp, hvor Cristiano Ronaldo startede på bænken, og da Mario Mandzukic var blevet ramt af en skade, så åbnede det op for 18-årige Moise Kean i startopstillingen for Juventus, som var et godt valg af træner Allegri.

Kean leverede nemlig selv målet til 2-0 i anden halvleg, da der var spillet 49 minutter af kampen. Først var det Douglas Costa, der var kommet til skud, som Bologna-målmand, Angelo da Costa, i første omgang reddede, men returen til Kean kunne han ikke stille noget op mod, og så var kampen mere eller mindre lukket.

Forinden var det Federico Bernardeschi, der havde gjort det til 1-0 for Juventus efter blot ni minutter af kampen. I dén situation havde Bologna-målmanden igen en uheldig finger med i spillet, da han tabte et indlæg ned til Bernardeschi, som vendte rundt og sparkede bolden i netmaskerne.

Efter godt en time kom Ronaldo dog på banen i stedet for Kean, men det blev ikke til flere mål i kampen. Dermed er Juventus godt på vej til at vinde deres femte pokaltitel i træk.

Lørdag lykkedes det også for Milan og Lazio at gå videre til kvartfinalen.