Video : Tipsbladet
Premier League

Kane om succesfuld Pochettino: Hele holdet er bag ham

Harry Kane har masser af roser til overs for sin argentinske manager, Mauricio Pochettino.

Når Tottenham søndag tager i mod Manchester United, er det med et forspring på ti point ned til dagens gæster. Det er resultatet af en fin første halvdel af sæsonen for London-klubben, der ligger på tredjepladsen i rækken, samtidig med, at det blev til avancement fra puljen i Champions League.

Mauricio Pochettinos fine resultater i Tottenham har gjort ham til en ombejlet herre, og det forstår Tottenham-angriber Harry Kane godt. Pochettino er nemlig en stor manager ifølge englæderen. 

- Vi er alle 100% bag manageren. Vi elsker den måde, han arbejder på. Han har bygget et stærkt hold over de sidste tre-fire år, og nu er det op til spillerne at tage det næste skridt. Vi er stadig med i alle turneringer, og nu handler alt om, at sikre et trofæ. Pochettino er en stor manager, og vi vil alle gøre vores bedste for ham, siger Kane ifølge Sky Sports. 

Søndag aften venter et formstærkt Manchester United-mandskab på Wembley, og Harry Kane føler sig overbevist om, at udeholdet kommer buldrende. 

- United vil komme og spille med en masse energi, fordi de ikke har spillet i midtugen. Vi skal sørge for at kunne matche den energi. Når vi matcher deres intensitet, holder på bolden, og gør det svært for dem, så kan vi blive farlige, siger Harry Kane. 

Søndagens brag mellem Tottenham og Manchester United fløjtes i gang kl 17.30.